Single Events

Activiteiten singles 40+50+60+ borrels, singlefeesten wandelen, singlevakantie

23 sept. Opfriscursus stijldansen bij 'De Danssalon' De Bilt

Beste stijldansliefhebbers,

op verzoek van velen gaat 'De Danssalon' komend dansseizoen voorafgaand aan de vrije dansavond, opfrislessen organiseren. Onderstaand bericht heeft 'de Danssalon' op hun FaceBook gezet.

Beste dansliefhebbers, Wij hebben diverse aanvragen gekregen voor het verfrissen van de kennis v.w.b. diversen dansen zoals Quickstep, Engelse wals ect. Daarom wordt de zomerperiode door Wim en Tineke Vink benut hoe zij de workshops, voorafgaand aan de Danssalon, vorm kunnen gaan geven. Gestart wordt met de eerste workshop op zaterdag 23 september a.s. Belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden via het contactformulier op onze website: www.de-danssalon.nl , geef aan waar uw voorkeur naar uitgaat; welke dans wilt u bijv. opfrissen. Wij houden u op de hoogte en tot die tijd wensen wij u een heerlijke zomer. Met hartelijke groet, Maya & Sonja.

Je kunt je dus aanmelden op de site van 'De Danssalon'. Graag ook je reactie naar deze oproep zodat ik ook weet hoeveel mensen zich aanmelden. Ik houd het onderstaand bij:

1. ...

2. ...

Weergaven: 102

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

dag Henry,

dit lijkt mij heel leuk en leerzaam. Ik zou graag af en toe een les willen volgen, maar dat kan wat mij betreft alleen bij een gelijk aantal mannen en vrouwen. Anders weinig zinvol. Je mag me op de lijst zetten en dan kijk ik tegen die tijd wel hoe de verhouding is....

groet!

Anne

Hoi Anne, ik denk dat de verhouding m/v niet zo'n probleem zal zijn. Op de eerste plaats melden er zich ook mensen aan van buiten SE en op de tweede plaats zullen Wim en Tineke wel e.e.a. regelen zoals stand-in heren als dat nodig mocht zijn.

hallo henry

ik heb mij bij de danssalon aangemeld voor de opfriscursus

voor alle duidelijkheid het gaat om de dansavonden in de bilt

Groetjes

Theo

RSS

WORD NU GRATIS LID!

TIP: Maak GRATIS een profiel aan op deze website! Dan ontvang je tevens de nieuwsbrief! 

WORD NU FAN OP FACEBOOK!  Als eerste op de hoogte van het laatste SE-nieuws, uitjes en acties!

Geen lid? Schrijf je via deze knop in voor de nieuwsbrief: 

Waarom Single Events?

Single-Events.org:

WINNAAR DATING AWARD 2015 - CATEGORIE BESTE SINGLE EVENTS!

Petra, Oprichter Single Events:"Twijfel je? Kom eens kennismaken! LEES INTERVIEW over ontstaan Single Events, in MIJN GEHEIM'"

MAAK NU GRATIS EEN PROFIEL AAN!

Singlecoach

Wil je een GRATIS screening sessie? Of heb je een vraag over relaties, single zijn? Stel je vraag aan  Kim van Ziyit Singlecoaching

Advertenties

VAKANTIES VOOR SINGLES

 

 

BOEK voor 1 P EN SPREEK SAMEN AF via Single Events! vb met:


PARTNERS SINGLE EVENTS

© 2017   Gemaakt door Petra Beheerder Single Events.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden