Single Events

Single activiteiten 40 50 60 plus singlefeesten actief singles uitjes weekend

WAT IS SINGLE EVENTS

Ontmoet singles tijdens uitstapjes!

Geen zin meer in daten via internet? Ontmoet hier actieve singles in real life  tijdens leuke uitstapjes. Gezellig samen op stap, nieuwe mensen ontmoeten en wie weet een leuke date? Kom net als vele anderen eens kennismaken en mensen ontmoeten tijdens een leuk uitje bij jou in de buurt:

Uitjes Single Events (profiel aanmaken niet nodig)

- uitjes georganiseerd door Single Events, zoals singlecafé, wandelcafé, singleparty's in een groot deel van het land. NB. helaas niet in het hele land: we hebben ook feesten geprobeerd in het noorden (bij Drachten), Limburg (Venlo en Roermand) en Noord-Holland, hier kwamen echter helaas te weinig mensen naar toe.

- een gezellig weekendje weg of singlevakantie (derden).

Uitjes leden (eerst een profiel aanmaken)

- doe mee of organiseer zelf een uitje voor leden. Tip: wacht niet op anderen  maar organiseer zelf vb een borrel of wandeling (als er niets in jouw buurt is):

    - Plaats hiervoor een uitje op het prikbord ledenuitjes

    - Word lid van groep singles jouw provincie en maak hier reclame voor je uitje

    - Nodig mensen zelf uit: zoek bij leden (vb op plaats/ provincie m/v), nodig uit als vriend en vraag of ze naar je uitje komen of spreek samen af. Als je elkaars 'vriend' bent kun je met elkaar mailen en chatten. 

 Trek je stoute schoenen aan! Op de bank zitten kan altijd nog!

 

Waarom singles ontmoeten?

-         Ontmoet andere singles 40+, 50+, 60+ in real life, bij jou uit de buurt

-         Gezellig kletsen, wandelen, borrelen, feesten en nieuwe mensen leren kennen.

-         Altijd relaxte sfeer, veel mensen komen net als jij voor het eerst hierdoor gemakkelijk contact.

-         Kom vaker, dan kom je vaak mensen tegen die je eerder hebt ontmoet

-         Ontmoet andere singles om eens mee af te spreken: samen naar theater, film, museum, wandelen, feest, etc.;

-         Ontmoet andere singles voor wie weet een gezellige vriendschap, leuke date of nieuwe relatie

 

Wandelcafé Zwerven door de bossen en over de heide of lekker uitwaaien op het strand en struinen door de duinen. We lopen niet ver, zo'n 8 km en het tempo is niet hoog. Het gaat om de gezelligheid! Ook/ juist voor de niet (fanatieke) wandelaar! Na afloop gezellig borrelen en eventueel samen een hapje eten. Zin in een gezellige en actieve middag uit? Aanmelden en overzicht alle  wandelcafés.

 

Singlecafé In een gezellig café of restaurant, zonder harde muziek, in steeds wisselende groepjes, kletsen met gelijkgestemden. Er ontstaan verrassende gesprekken door de vraagkaarten die vaak gebruikt worden. Zo leer je op een avond al snel veel mensen kennen op een relaxte manier. Na afloop verder borrelen. Zin in een gezellige avond borrelen? Aanmelden en overzicht all singlecafés

 

SingleParty Ouderwets swingen op verrassende beats. De DJ draait de lekkerste muziek:  '80s, '90's en now! Op sfeervolle locatie, met fijne dansvloer en bar of loungehoek. Lekker op tijd beginnen. Start met Speedmeet:  in steeds wisselende groepjes a.hv. leuke vragen leer je al snel veel nieuwe mensen kennen! Daarna samen de dansvloer op! Niet te massaal, zo’n 80-130 mensen. Altijd relaxte en intieme sfeer. Zin in een avondje feesten en kletsen? Meer info en overzicht alle singlepartys

 

Singles Weekend weg Je wilt er even lekker een weekend tussen uit maar je weet niet met wie? Of je zoekt een leuke invulling voor de feestdagen? Boek eens een gezellig weekend weg met groep singles. Ontdek mooie omgeving, bijvoorbeeld Drenthe, Biesbosch of de Ardennen. Samen wandelen, fietsen, varen, flirtworkshop, salsa, dansen, feesten en relaxen. Of kies voor een zeilweekend op authentieke klipper of een leuke stedentrip (o.a. Krakau, Praag, Berlijn). Lekker een paar dagen weg met gezellige groep?  Boek nu single weekendje weg.

 

Singlevakanties Wil je niet alleen op vakantie, of eens met andere mensen op stap, boek dan eens een single- of groepsreis. Altijd gezellig! Veel vrijheid en toch ook de gezelligheid van een groep, op momenten dat jij dat wil. Nooit eerder mee geweest? Spannend? Twijfel je nog? Lees hier veel gestelde vragen singlevakanties. De meeste deelnemers die eenmaal zijn mee geweest zijn enthousiast en boeken vaker! Lees hier reacties van deelnemers singlevakanties. Wil je eerst eens sfeer proeven om te kijken of het iets voor je is? Kom eens kennismaken op een van de single uitstapjes. Weekje actief, relaxen, zon, winterzon of winter sneeuw en meer? Waag de sprong en  boek nu een leuke singlevakantie! of ga alleen en spreek samen af: boek een 1 p appartement via Sunweb op mooie locatie en spreek samen af met andere leden Single Events!

 

Uitstapjes leden Leuke singles ontmoet tijdens wandelcafé, singlecafe, singleparty of weekendje weg? Maak een profiel aan en spreek samen nog eens af! Je doet dingen die je niet zo snel alleen doet. Bijvoorbeeld samen naar theater, film, museum, stadswandeling, festival, raften, etc. Of sluit je aan bij een van de clubs, vb samen wandelen, eten, motorrijden. Maak een profiel aan en meld je aan voor uitjes leden Of organiseer zelf een uitje en plaats leden uitje op de site. 

 

Twijfel je om eens deel te nemen? Lees dan zeker Interview met Petra (en aantal leden) over ontstaan en (ervaringen) 4 jaar Single Events, verschenen in tijdschrift Mijn Geheim (aug. '13). En lees reacties hierop van deelnemers! Leuk je ergens te ontmoeten!

 

WORD NU GRATIS LID!

Singles ontmoeten?

Of meld je alleen aan voor de nieuwsbrief.

Waarom Single Events?

Petra, oprichter

Lees Hoe Werkt Single Events. Maak gratis een profiel aan op de nieuwe site van Single Events en doe mee!

Advertenties

ADV SINGLE EVENTS:

Adv SINGLEREIZEN

ADVERTENTIES

VAKANTIES VOOR SINGLES

BOEK voor 1 P EN SPREEK SAMEN AF via Single Events! vb met:


© 2020   Gemaakt door Petra Beheerder Single Events.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden